Procedure – Belgisch Park – s-Gravenhage
Header afbeelding

Belgisch Park

Bent u op zoek naar een fysiotherapeut? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan voor kwalitatieve en persoonlijke fysiotherapie en daarbij werken wij met effectieve behandelmethodes. Onze enthousiaste therapeuten staan graag voor u klaar.

Procedure

SmartFit: Hoe werkt het?

U bent geïnteresseerd in de mogelijkheden van SmartFit, en wil weten hoe het één en ander in z’n werk gaat. Allereerst kunt u dan persoonlijk en vrijblijvend komen kijken hoe ons test-, en trainingscentrum er uit ziet. Tevens kunt u op onze site alvast de nodige informatie bekijken. Bij deze eerste kennismaking krijgt u van ons een informatiemap mee met o.a. de trainingsmogelijkheden, een (medische) vragenlijst (via het tabblad intake kunt u deze downloaden), de openingstijden, het huishoudelijk reglement, de kosten etc. Als u besluit dat dit iets voor u is, maakt u een afspraak bij één van de fysiotherapeuten voor een intake. Deze intake duurt ongeveer drie kwartier en bestaat uit de volgende onderdelen:

  1. Uw ingevulde vragenlijst wordt besproken.
  2. Eventuele gezondheidsproblemen worden in kaart gebracht. Zonodig nemen wij contact op met uw (huis)arts.
  3. Enkele vitale functies worden gemeten zoals de bloeddruk en de hartfrequentie.
  4. Uw lenigheid, coördinatie, kracht en conditie worden getest.
  5. Deze gegevens worden tijdens de intake op een chipcard vastgelegd. Deze chipcard stuurt tijdens het trainen de apparaten aan, zodat u een individueel op maat gesneden programma kunt volgen.
  1. De resultaten worden besproken.
  2. De intake wordt door u betaald (geen inschrijfgeld en overige kosten).
  3. Als u besluit om in SmartFit te komen trainen, worden de formulieren voor automatische incasso ingevuld.Training: U maakt een (telefonische) afspraak wanneer u komt trainen. Op deze manier kunnen wij er voor zorgen dat er voldoende mogelijkheden zijn en ruimte is om uw trainingsprogramma optimaal te kunnen uitvoeren. Door middels van de chipcard weet u precies wat u moet doen. Uiteraard is er altijd een fysiotherapeut in de ruimte aanwezig die u begeleidt en open staat voor vragen.Na ongeveer 10 trainingen vindt er tussendoor een evaluatie plaats over de behaalde resultaten.Bij SmartFit draait alles om verantwoord bewegen!