DIT JAAR ORGANISEREN WIJ MET PRAKTIJK VOOR FYSIOTHERAPIE BELGISCH PARK & TRAININGSCENTRUM SMARTFIT DE NATIONALE DIABETES CHALLENGE 

Wat houdt de Nationale Diabetes Challenge in?

De Nationale Diabetes Challenge is een initiatief van de Bas van der Goor foundation om een structurele bijdrage te leveren aan de kwaliteit van leven van mensen met diabetes. Vanaf begin mei gaan wij 20 weken lang 1 keer per week 1 uur gezamenlijk wandelen. In de week van 25 t/m 28 september houden wij een wandelvierdaagse met een landelijke afsluiting op 28 september, deze vindt dit jaar plaats bij De Uithof in Den Haag.

Voor wie is de challenge?

Het meewandelen is in eerste instantie bedoeld voor mensen met diabetes en prediabetes, maar bewegen is voor iedereen goed, dus ook mensen die geen diabetes hebben zijn van harte welkom. Tijdens de wekelijkse wandelingen bouwen wij de intensiteit en afstand rustig op, hierdoor is het dus niet erg als je nog niet zo ver kunt wandelen.

Kosten deelname:

€5,- voor 20 weken. Dit is inclusief een t-shirt, medaille, toegang tot het terrein op 28 september en een hoop wandelplezier!

Waarom meedoen?

Wandelen is gezond en leuk. Het zorgt ervoor dat je je fitter voelt, geeft meer energie, maakt je meer ontspannen en vrolijker. Dus schrijf je in en wandel gezellig met ons mee! Vragen? Volg deze link of neem contact op met Eveline Roos via evelineroos@belgischpark.nl.